Dark apartment

Тип помещения Квартира Стиль Модерн Площадь 90 м2 Локация Львов

Двухуровневая квартира. Dark apartment.
Площадь 90м2. Жителей 2

Черное и белое — всегда достижения идеального баланса.

Проект разрабатывали для молодой семьи. Именно поэтому могли смело использовать смелые материалы, грубые текстуры, агрессивный камень, черные стены и потолок. А разбавили все luxury элементами в виде светлого мрамора, элегантных элементов освещения, нежной подсветки, белого дивана и декора, который дополняет сложные цвета интерьера.

Вхідний коридор.

Саме у вхідному коридорі і розпочинається історія чорного і білого. Темна підлога і стіни в балансі з білими стінами створює ефекс строгого простору. Використання підсвітки з світлодіодної стрічки теплого кольору надає інтер’єру футуристичності. Всю строгість брутального дизайну розбавляє фітостіна на сходовій клітці. Простір вхідного коридору плавно перетікає у вітальню і кухню. Тут ви бачите кухню насиченого чорного кольору, який різко переходить на стелю та зупиняється перед зоною вітальні. А тут нас зустрічає великий білий, ніжний диван, який знаходиться навпроти мармурової стіни з ТВ.

Кухня-студія.

Простір вхідного коридору плавно перетікає у вітальню і кухню. Тут ви бачите кухню насиченого чорного кольору, який різко переходить на стелю та зупиняється перед зоною вітальні. А тут нас зустрічає великий білий, ніжний диван, який знаходиться навпроти мармурової стіни з ТВ.

Гостьовий санвузол.

Увагу привертає велике дзеркало, яке розширює простір у невеликому приміщенні. Активна текстура плитки, виглядає досить брутально поряд з теплим деревом. Душова кабіна з функцією тропічного душу. В ній ми підсвітили чорну плитку з імітацією каменю підсвіткою, щоб підкреслення текстури і поєднали з чорним мармуром.

Спальня.

Спальню ми розробили більш теплішою і не такою строгою, але тим не менше, загальний задум збережений. Тут м’які панелі пісочного відтінку, гардеробна шафа з скляним фасадом. Прикрашає інтер’єр вкраплення блиску золотих світильників. Для зручності розділили робочу зону від спальні скляною розсувною системою, де розмістили велику книжкову шафу.

Дитяча кімната проектувалася таким чином, щоб підійшла і хлопчику і дівчинці. В нас не було прив’язки до статі, кімнату проектували на майбутнє.

В інтер’єрі немає багаточисленних елементів декору, ми оптимізували простір за допомогою колірних рішень, форм, предметів та грамотно спланованого освітлення. Головне завдання у цій кімнаті ефективно використати простір.

Гостьову спальню ми розробляли як варіант замість дитячої кімнати. Тим не менше, тут чимало світла завдяки світлим відтінкам, великим світильникам біля ліжка і вмонтованою led стрічкою на стіні з дзеркалом у вигляді панелей.

Ванна кімната виконана в білому мармурі в поєднанні з яскравою текстурою дерева. Дзеркало з вмонтованою підсвіткою розширю простір

PS: Чорне і біле може бути крутим і насиченим, не слід боятись таких рішень. Даний проект є цьому доказом. В нас вийшов цікавий проект.

Рассчитайте стоимость вашего проекта

Modern castle Beige house