Concrete moss

Тип приміщення Будинок/котедж Стиль Лофт , Модерн , Індустріальний Площа 280 м2 Локація Львів Дата 2018

Трьохповерховий котедж. Concrete moss.
Площа 280м2. Мешканців 4.

Індустріальний стиль, модерн, loft – такий мікс стилів ми об’єднали в приватному двоповерховому. Використали притаманні риси цим стилям: open space, вкраплення грубих текстур, бетону, брутальними металеві конструкції.

Загальна гама кольорів – це баланс темних тонів зі світлими.

Open space першого поверху ділиться на функціональні зони: вітальня, їдальня, кухня, сходова клітка.

Найбільший простір займає вітальня. Простір дозволи і ми могли поставити великий м’який диван, на його фоні світла ніша з полицями. Великі вікна з виходом на терасу освітлюють весь простір денним світлом. Оздоблені легким текстилем і гардинами з ефектом black-out.

В кухні одне задоволення готовити біля великого вікна, яке виходить на сосновий ліс. Чорні кухонні меблі перегукуються з чорними елементами приміщення – каміну, сходів. Обидві зони поєднує обідня зона з бетонною стіною, на якій висить панно з металевого каркасу та стабілізованими рослинами. По середині стоїть розкладний стіл для зустрічі з гостями. Обідня зона плавно переходить в просторий коридор зі сходами на другий поверх.

Сходи на металевому каркасі знаходяться на фоні бетонної стіни обрамленою чорним металом, декоративними панно з стабілізованими рослинами, хромовані перила, дерев’яні сходинки – все це створює гру текстур та матеріалів.

Санвузол гостьовий, знаходиться поруч з вітальнею, оздоблеий чорною плиткою, виглядає досить брутально поряд з світлою.

Спальня, на фоні дизайну будинку в цілому, сповнена спокою. Світла кольорова гама та обмаль меблів створюють відчуття комфорту й затишку. Спальня наповнена необхідним меблевим комплектом: велике ліжко, приліжкова підвісна шухляда з одного боку та туалетний столик з іншого. В спальні є свій окремий санвузол і окремий гардероб. Вхід закривають розсувні двері, які ховаються за декоративну колону з телевізором.

Ванна кімната є частиною спальні. У невеликому приміщенні ми змогли помістити душ за розсувними дверима з каленого скла, унітазом і умивальником з дзеркалом. В підтримку спальні, оформлений світлими відтінками.

PS: наші дизайнери – шалені експерментатори і новатори. Постійно знаходяться в пошуках чогось нового і завжди стараються створити щось цікаве. Тому ми хочемо вам показати ще один варіант оформлення першого поверху.

Розрахуйте вартість вашого проекту

Modern castle Dark apartment